Københavns Alkoholbehandling tlf. 7026 1224

Er du i tvivl om hvorvidt du har et behandlingskrævende alkohol problem eller at en af dine nærmeste har behov for alkoholbehandling.


Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 7026 1224


Vi har vores erfarne alkohol konsulent i Lyngby og en misbrugskonsulent i København C

Det kan være både frustrerende og smertefuldt, at være pårørende til en alkohol misbruger, og det kan være vanskeligt at finde en konstruktiv måde at tackle problemet på og få overbevist vedkommende om at modtage alkoholbehandling.

 

 

Kontakt os

 

Hvis du er pårørende til en person, som du mener bør komme i alkoholbehandling, er du velkommen til at kontakte os, enten for en snak på telefonen eller for at aftale en samtale her på Behandlingscenteret.
Vi kan så give dig støtte, råd og vejledning i hvordan du bedst forholder dig til personens drikkeri og hvordan du bedst motiverer vedkommende til alkoholbehandling.

Valg af alkoholbehandling kan være vanskeligt. Der er rigtig mange udbydere af alkoholbehandling i Danmark.
Mange tilbud fremhæver sig selv som værende det eneste rigtige, nogle påstår at de er specialister i:

Alkohol, piller, kokain, heroin. narkomani, ludomani, købemani og meget mere..

Hvor er lige specialet! - Pas på med disse blandede tilbud.

Til virksomheder og arbejdsgivere

Såfremt du er ansat i en virksomhed hvor der er en medarbejder, der har behov for alkoholbehandling, er vi behjælpelige med råd og vejledning til, hvordan I bedst griber situationen an.
Vi er hjælper gerne ved en eventuel intervention – dvs. den samtale hvor medarbejderen konfronteres med sit alkohol problem og den forestående alkoholbehandling.
Endvidere kan vi tilbyde råd og vejledning i spørgsmål, der vedrører alkohol politik på arbejdspladsen, behandlingsaftaler mellem virksomhed og medarbejder, skattefri finansiering af alkoholbehandling, finansiering af alkoholbehandling gennem sundhedsforsikringer m.m.

Alkoholbehandling efter Minnesota modellen

Vi tager i alkoholbehandlingen udgangspunkt i Minnesota modellen. Programmet tager udgangspunkt i AA programmet, som er bedre kendt som Anonyme Alkoholikere.

Alkoholisme

Alkoholisme medfører en lang række følgesygdomme som depression, forhøjet blodtryk, hjertekarsygdomme, ulykker, osv. depression er ofte en følge af alkoholisme. Alkoholikeren og familien er fastlåst i en deprimerende spiral hvor Antabus, psykolog og afgiftning forsøges uden varige resultater.
Brudte løfter, løgne, manipulationer og sårede følelser er dagligdagen for alkoholikere, deres pårørende og børn.

Vores personale

Vores personale tæller tidligere alkoholikere som har en terapeutisk uddannelse, læger og psykolog, og i samråd med dem kan du sørge for at tilrettelægge din alkoholbehandling. Dansk Alkohol Behandlings Center er Danmarks førende Behandlingscenter for alkoholbehandling. Ca. 80 % af dem som gennemfører en behandling forbliver ædru. Vi har specialiseret os i at modtage klienter fra virksomheder og private.

Alkoholbehandling - Dansk Alkohol Behandlings Center,

http://www.mollen.dk/alkoholbehandling

Vi har også alkoholbehandling og rådgivning af alkohol og medicin afhængige samt deres pårørende.
Få hjælp til at motivere den afhængige.