Behandlingen

 

Der er forskellige opfattelser af hvad en behandling er og desværre tror nogle at antabus er løsningen.
Hvis du søger en løsning med antabus, skal du vide, at det er under 2 % som kommer ud af alkoholmisbruget ved hjælp af antabus alene.

Den behandling vi tilbyder tager udgangspunkt i det enkelte menneske og tager sigte mod et liv uden afhængighed af alkohol, piller, eller antabus. Vi vil hjælpe dig med at løse de problemer som ligger til grund for din trang til at drikke.

Kontakt os

Det er ikke svært at holde op med at drikke.
Det er svært ikke at starte med at drikke igen.

Vi hjælper dig tilbage til livet i stedet for bare at overleve.

Gennem det mest udbredte og gennemprøvede program vil vi guide og hjælpe dig og din familie til at leve et normalt liv uden alkoholismens mareridt.

"Jeg kan holde op når jeg vil" Sådan lyder det i årevis selvom den alkoholafhængige får problemer med familien,helbredet, arbejdet osv.Sandheden er nok nærmere at det er alkoholen der bestemmer dagens prioriteringer.

Jeg havde det ad helvede til når jeg drak
Jeg havde det også ad helvede til når jeg ikke drak!

Sådag siger mange af vores klienter. Alkoholisme er den eneste sygdom der starter sjovt, for det var jo sjovt at drikke alkohol engang, men med tiden bliver rusen er ikke længere det primære, den afhængige bruger nu alkohol som en slags medicin til at slappe af, til at få ro og til at få fred.

 

Vil du vide mere om vores behandling på Behandlingscenter Møllen så KLIK HER

Se udsendelsen fra TV2 Kaffe med Kurt KLIK HER

 

Tryk her for at bestille materiale om alkoholafvænning