Oversigt

Har du, eller en du kend​er, brug ​for professionel hjælp?​


​Du kan altid ringe døgnet rundt på:

70 26 12 24​

Korsør alkoholbehandling tlf. 7026 1224

Korsør Alkoholbehandling

Er du i tvivl om hvorvidt du har et behandlingskrævende alkohol problem eller at en af dine nærmeste har behov for alkoholbehandling, du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 7026 1224.
Vi har vores erfarne alkohol konsulent i Korsør. Vi har rigtig mange tidligere klienter i Korsør som går i støttegrupper. Du vil således være sikker på at få et netværk i Korsør som alle selv har været igennem en alkoholbehandling på vores center.

Det kan være både frustrerende og smertefuldt, at være pårørende til en alkoholmisbruger, og det kan være vanskeligt at finde en konstruktiv måde at tackle problemet på og få overbevist vedkommende om at modtage alkoholbehandling. Mange pårørende holder fejlagtigt op med at søge hjælp, når alkoholikeren har en eller 2 "gode dage". Det er en stor fejl, problemerne vil vende tilbage og misbruget vil blive værre. Mange sætter sin lid til Antabus, kun ca. 2% af dem som indtager Antabus kommer ud af alkoholmisbruget. Antabus forlænger ofte forløbet, fordi det giver de pårørende en tro på, at der er en behandling i gang.
Antabus er ikke en alkoholbehandling.


Hvis du er pårørende til en person, du mener bør i alkoholbehandling, er du velkommen til at kontakte os, enten for en snak på telefonen eller for at aftale en samtale her på Behandlingscenteret. Vi kan så give dig støtte, råd og vejledning i hvordan du bedst forholder dig til personens drikkeri og hvordan du bedst motiverer vedkommende til at modtage alkoholbehandling.

Valg af alkoholbehandling kan være vanskeligt, det er faktisk en jungle at finde ud af. 


Mange tilbud fremhæver sig selv som værende det eneste rigtige, nogle påstår at de er specialister i:

Alkohol, piller, kokain, heroin. narkomani, ludomani, købemani og meget mere..

Hvor er lige specialet! - Pas på med disse blandede tilbud -​

Udfyld formularen hvis du vil ringes op.​

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Alkoholbehandling-København

Behandlingscenter Møllen

Ud over ophold og professionel behandling af alkoholisme, tilbyder vi også en brevkasse til de pårørende af en alkoholiker.  

Se Birthes brevkasse

Kontakt

Alsted Skovvej 5
​7160 Tørring

​DØGNTELEFON

Telefon: +45 70 26 12 24

Email: info@mollen.dk