Behandling

Der er forskellige opfattelser af hvad en behandling er og desværre tror nogle at antabus er løsningen.

Hvis du søger en løsning med antabus, skal du vide, at det er under 2 % som kommer ud af alkoholmisbruget ved hjælp af antabus alene.

Den behandling vi tilbyder tager udgangspunkt i det enkelte menneske og tager sigte mod et liv uden afhængighed af alkohol, piller, eller antabus. Vi vil hjælpe dig med at løse de problemer som ligger til grund for din trang til at drikke.

Vi hjælper dig tilbage til livet i stedet for bare at overleve.

Gennem det mest udbredte og gennemprøvede program vil vi guide og hjælpe dig og din familie til at leve et normalt liv uden alkoholismens mareridt.
​”Jeg kan holde op når jeg vil” Sådan lyder det i årevis selvom den alkoholafhængige får problemer med familien, helbredet, arbejdet osv. Sandheden er nok nærmere at det er alkoholen der bestemmer dagens prioriteringer.

Sådan siger mange af vores klienter. Alkoholisme er den eneste sygdom der starter sjovt, for det var jo sjovt at drikke alkohol engang, men med tiden bliver rusen ikke længere det primære, den afhængige bruger nu alkohol som en slags medicin til at slappe af, til at få ro og til at få fred.

Behandlingen bliver tilrettelagt således, at såvel klienter som pårørende får den optimale og individuelle behandling. Vi bestræber os på til enhver tid at tilbyde den bedste alkoholbehandling som er tilrettelagt efter den enkeltes behov.

Vi lægger meget stor vægt på klientens ret til anonymitet. Hvis du ønsker det, kan du derfor lade dig indskrive helt anonymt!​​

Vi tilbyder:

  • Alkoholafvænning der består af 5-6 ugers intensiv terapi
  • Alkoholafvænning der består af 11 måneders efterbehandling samt familiebehandling til nærmeste pårørende
  • Eneværelse under opholdet
  • Du kan komme på et forbesøg, hvor vi vender dine problemer og du bliver vist rundt i huset.
  • Ingen offentlig registrering eller statistik – al henvendelse og deltagelse er 100 % anonymt
  • Alkoholafvænning med stor succes i 17 år